•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminula glumica iz serije American Horror Story

Roz Sigins, poznata po ulozi Suzi u popularnoj američkoj TV seriji "American Horror Story: Freak Show", preminula je u subotu, u 43 godini života.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici ove serije stoji saopštenje u kome se kaže: "Tužni smo od kad smo saznali da je Roz Sigins preminula. Ona je bila voljena osoba. Bila je posebna, brižna majka i vrlo talentovana glumica. Našim mislima i molitvama smo uz njenu porodicu i prijatelje."

Njen agent, Džejms Malen, potvrdio je za novinarsku agenciju Asošijeted Pres da je Roz preminula.

Inače, Roz Sigins je rođena sa retkim genetskim poremećajem, poznatijim kao sakralna ageneza, zbog čega su joj noge bila amputirane.

Na njenom veb sajtu stoji da je imala normalno detinjstvo, da se udala i da ima dvoje dece, sina Luka i ćerku po imenu Šelbi.

Website:nezavisne.com
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...