•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Pobesneli Maks', 'Kerol', 'Revenant' i 'Spotlajt' u trci za Zlatni globus

Leonardo Dikaprio, koji i dalje juri svog prvog Oskara, približio se svom cilju nakon što je nominovan za Zlatni globus za ulogu u filmu „Revenant“ Alehandra Gonzalesa Injaritua, krvavu, napetu dramu nominovanu i za najbolji film i režisera.

Ipak, glavni pobednik u kategoriji filmova je ostvarenje Kerol, koje je ponelo pet nominacija – za najbolji film, režisera (Tod Hejns), glavnu i sporednu žensku ulogu (Kejt Blančet i Runi Mara), kao i za najbolju pesmu.

Film The Big Short, koji je kasno ušao u trku, dobio je nominacije za glumačke uloge (Kristijan Bejl i Stiv Karel), kao i za scenario i za najbolji film u kategoriji komedije i mjuzikla.

Nominaciju za najbolji film i režisera takođe je dobio i Pobesneli Maks i legendarni Džordž Miler, što je dobar pokazatelj da će postapokaliptično ostvarenje biti ozbiljan kandidat i na dodeli Oskara.

Ostvarenje Spotlajt, o istinitoj priči raskrinkavanja afere, dobilo je nominaciju za najbolji film.

Što se komedija i mjuzikala tiče, osim The Big Short Zlatni globus imaju šansu da osvoje i Joy, The Martian, Spy i Trainwreck.

Serije Casual, Mozart in the Jungle, Orange is the New Black, Silicon Valley, Transparent, Veep dobile su nominacije za Zlatni globus u kategoriji najboljih serija žanra mjuzikl ili komedije.

Nominacije za najbolju seriju u kategoriji drame dobile su Empajer, Igra prestola, Autlender, Narkos i Mr. Robot.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...