•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Producenti filma 'Spectre' nakon premijere: Nećemo pustiti Daniela Craiga

Producenti novog filma o Jamesu Bondu "Spectre" izjavili su tokom svetske premijere filma u Londonu da će zadržati Daniela Craiga u glavnoj ulozi.

"Spectre" je četvrti Craigov film u kojem glumi tajnog agenta i još nije objavio da li će raditi i peti film. Ranije ovog meseca kazao je kako bi pre "polomio sebi ruke" nego glumio ponovo u "007" filmu.

Govoreći pre prikazivanja filma u Royal Albert Hallu, Michale G. Willson je rekao kako je Craig njihov čovek.

"Rešićemo to. Nećemo ga pustiti", kazala je Barbara Broccoli.

Oglasila se i Naomi Harris koja glumi Miss Moneypenny: "Želim da Daniel uvek bude Bond i da Sam Mendes uvek bude režiser".

Nakon što je Craig rekao da neće više glumiti Bonda, pojavilo se nekoliko imena kao zamena, a među njima je Tom Hardy, Damian Lewis, Idris Elba i Henry Cavill.

Na crvenom tepihu u Londonu pojavili su se Christoph Waltz, Ben Whishaw i Ralph Fiennes, kao i kraljevska porodica princ Harry i vojvotkinja Kate. Noć je svima ulepšala atraktivna Monica Belluci, a Craiga je u stopu pratila njegova prelepa supruga Rachel Weisz. Na premijeri je bila i Joan Collins, poznata po glavnoj ulozi u seriji "Dinastija".

"Spectre" prati priču poznatog agenta koji se suprotstavlja neprijateljima iz prošlosti, a među njima je Franz Oberhauster kojeg je glumio dupli oskarovac Waltz.

"Ponosan sam na film i mislim da je ekipa dala sve od sebe. Fantastičan je osećaj videti sve ljude ovde večeras. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da ljudi pogledaju film", rekao je Craig.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila