•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Clive Owen u „Recall“

Poslednji put viđen kako razmenjuje uvrede, udarce i municiju sa Jasonom Stathamom u „Killer Elite“, Clive Owen ostaje, na žalost, u svetu filma i dalje, i to u žanru akcije, kako bi što manje bil opaženi njegovi defekti glume. Sada će se pojaviti u „Recall.“ Blago nama.

Paul Schrader napisao je scenario koji podseća na kombinaciju zamornog „Mementa“ i brojnih drama sa tematikom opsada. Owen će ovde morati da spase neke zarobljenike. Kako mu se sećanje polako vraća, (oooooh, amnezija) shvata da ne sme nikome da veruje, posebno ne njegovom mozgu! Da li samo ja ili još neko primećuje bruku u ovakvoj radnji? I možda sebi postavlja pitanje: „Znate li kada je više dosta?“ Ali, ako je i samo do mene, ništa strašno.

Harold Becker, (Mercury Rising, Domestic Disturbance), posle takvih filmova, on je dobio da režira i ovakav.

Snimanje mu započinje marta naredne godine u Vašingtonu i Bugarskoj (koja je trenutno in kao lokacija).

Owen posle toga ima stravu i užas „Intruders“, nakon koje ima, još jednu, terorističku dramu, u kojoj još jednom spasava gomilu ljudi (šta ti je kompleks više vrednosti) koja će nositi tako dramatični naziv „Shadow Dancer.“

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...