•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porsche odgovorio na tužbu kćerke Paula Walkera

Nemački proizvođač sportskih automobila Porsche odgovorio je na tužbu kćerke Paula Walkera, koja smatra da je za smrt njenog oca kriva greška u dizajnu automobila.

Šesnaestogodišnja Meadow, čiji je otac poginuo 2013. godine, u tužbi je navela da je Carrera GT, u kojoj je glumac nastradao, imala greške u dizajnu koje su doprinele prevremenoj smrti njenog oca. U tužbi se navodi kako uzrok smrti zvezde popularnog serijala "Paklene ulice" nije bio udar u drvo, nego je živ izgoreo u vozilu.

S druge strane, iz Porschea odbijaju ove navode tvrdeći kako je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine.

"Kao što smo i ranije isticali, veoma smo tužni kad god se neko povredi u jednom od naših modela, ali i dalje verujemo u policijske izveštaje prema kojima je do tragične nesreće došlo usled nesavesne vožnje i neprilagođene brzine", izjavili su iz rukovodstva nemačkog proizvođača automobila.

Iz Porschea su još dodali kako su svesni kroz šta prolazi pokojnikova porodica, ali da su uvereni kako će tužba njegove kćerke biti odbačena.

Paul Walker poginuo je 30. novembra 2013. godine u mestu Santa Clarita u saveznoj američkoj državi Californija. Njegove kćerka Meadow u njegovu čast pokrenula je humanitarnu organizaciju koja nosi njegovo ime.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...