•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bridget Jones se vraća na velike ekrane nakon 14 godina

Prošlo je 14 godina otkako je Renee Zellweger prvi put šarmirala svet tumačeći ulogu Bridget Jonesu filmu "Bridget Jones's Diary". Sada 46-godišnja glumica se vraća popularnoj ulozi u trećem nastavku filma "Bridget Jones's Baby".

Dok se mlada Bridget mučila kako bi izgubila kilograme, a Renne se morala udebljati 13 kilograma za tu ulogu, inkarnacija u 2015. godini je izgubila anđeoski izgled.

Film prati Bridget kao 50-godišnju majku dvoje dece koja radi na jutarnjem programu Sit Up Britain. U filmu će glumiti Colin Firth u ulozi Marka Darcyja, njenog ljubavnika, ali Hugh Grant se neće vratiti. U filmu učestvuju i Patrick Dempsey.

Detalji filma su dobro skriveni, ali zna se samo da film neće biti zasnovan na Fielfingovoj noveli "Mad About The Boy".

Prošlo je 12 meseci otkako se Renee pojavila na Elle-ovoj dodeli nagrada za žene u Hollywoodu s potpuno drugačijim izgledom, nakon čega su se pojavile špekulacije da se podvrgnula plastičnim operacijama što je izazvalo podeljena mišljenja. Imala je savršenu liniju i zategnuto lice. Ali, nije priznala da je koristila botoks.

"Srećna sam što ljudi misle da izgledam drugačije. Živim drugim, srećnijim načinom života koji me ispunjava i oduševljava me to što se vidi", rekla je tada.

Renee je glumila i u prva dva dela "Bridget Jones's Diary" i "Bridget Jones: The Edge of Reason" koji je snimljen 2004. godine. O trećem nastavku pričalo se godinama, ali je potvrda stigla tek nedavno.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...