•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jeremy Clarkson vozio poslednji krug na Top Gearovoj test stazi

Sada već bivši voditelj BBC-jeve automobilističke emisije Top Gear slavni Jeremy Clarkson vozio je svoj poslednji krug na test stazi.

Kao što je to ranije najavio, Clarkson je u ponedeljak izašao na stazu, a putem Twittera je zatražio od fanova da izaberu automobil koji će voziti.

Clarkson je suspendovan, a potom je dobio otkaz na BBC-ju zbog napada na producenta Top Geara ove godine. Kada je postalo izvesno da će napustiti emisiju, Clarksonu su se pridružile kolege voditelji Richard Hammond i James May. U poslednje vreme su se pojavile glasine da će trojac snimati vlastitu automobilističku emisiju.

BBC je kao zamenu odabrao voditelja Chrisa Evansa, koji će uskoro predstaviti svoje kolege.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...