•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Skali sa perikom u nastavku 'Dosijea iks'

Obožavaoci 'Dosijea iks' koji su prisustvovali snimanju nove sezone popularne serije iznenadili su se kada su primetili da Džilijan Anderson nosi periku. Glumica ne krije da je to istina i otkriva zbog čega je „njenoj kosi potrebna pomoć“.

Godinama je Dejna Skali, lik koji Džilijan Anderson tumači u seriji Dosije iks, bila najpopularnija riđokosa žena na malim ekranima. Na prvim fotografijama nove sezone, koja će početi da se emituje od januara iduće godine, Skali, međutim, ima više plavu nego riđu kosu, i što je još gore, to nije njena prava kosa, već perika, prenosi Tanjug.

Drugi dan snimanja u centru Vankuvera pratilo je oko 9.500 obožavalaca serije, od kojih je nekoliko njih primetilo da Džilijan nosi periku, vest koja je ubrzo osvanula na internetu.

U intervjuu koji je dala listu Entertainment Weekly, glumica je potvrdila da nosi periku i objasnila zašto. Naime, kada je nekoliko dana pre početka snimanja htela da se ofarba u riđe, njen frizer joj je to zabranio.

„Pre toga sam nekoliko puta morala da se farbam zbog uloga (serije Kriza, Hanibal, Pad) i kosa je počela naglo da mi opada“, ispričala je glumica koja je svetsku slavu stekla igrajući Dejnu Skali.

Usred snimanja serije Pad morali su da prestanu da mi stavljaju viklere, jer je kosa počela da mi opada u pramenovima“, požalila se Andersonova.

Nije mogla da ponovo postane riđa bez opasnosti da potpuno oćelavi.

„Zato moram da nosim periku, iako mi to veoma smeta. To je kao da držite glavu u kalupu. Stalno me boli glava, imam užasne migrene. Želim da svi moji fanovi znaju da patim da bih bila riđokosa“, poručila je glumica.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...