•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Hardy: 'Bio sam spreman da prodam majku za malo kreka'

Zvezda najnovijeg nastavka "Pobesnelog Maksa" Tom Hardy otvoreno je progovorio o svojoj borbi sa drogom i alkoholom.

"Bio sam spreman da prodam majku za malo kreka", rekao je 37-godišnji britanski glumac koji je danas jedan od glavnih aduta Holivuda.

Sada već nekoliko godina trezan, Tom Hardy je ispriÄao da ga je od sigurne smrti spasila jasna poruka.

"Bio sam sramna prigradska statistika. Jasno su me upozorili: "Krenuo si nizbrdo, Tome, nećeš se vratiti. To je to. To je sve što treba da znaš", kazao je on Gardijanu.

"Tu poruku i dan danas nosim sa sobom. Da budem iskren, j... sam srećan što sam još uvek tu", dodao je glumac.

"Problem s ljudima u Holivudu je u tome što žele da postanete nešto, a zatim misle da ste to što su oni hteli da budete", naveo je on.

"Nisam borac. Ja sam mali buržujski deÄak iz Londona. Ljudi me nisu primećivali sve dok nisam nabacio kilažu, poÄeo da udaram ljude i da budem agresivan", dodao je on.

Nakon uloge u "Pobesnelom Maksu", Hardy će igrati blizance u drami "Legend". Publika će, takoÄ‘e, imati priliku da ga vidi u muziÄkoj krimi drami "London Road" kao i u novom trileru Alehandra Gonsalesa Injaritua "The Revenant".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...