•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zašto James Bond posebno voli Meksiko?

Nakon što je savladao brojne zlikovce i nebrojeno puta spasio svet, pred agenta 007 stavljen je jedan novi i neuobičajeni zadatak – poliranje narušenog imidža Meksika.

Sledeća misija najpoznatijeg filmskog tajnog agenta Jamesa Bonda biće spašavanje Meksika od loše reputacije koja je rezultat narko-kartela i brojnih zločinačkih organizacija koje deluju na području te države.

Naime, meksička vlada je velikodušno "donirala" 20 miliona dolara budžetu 24. po redu filmu o slavnom agentu pod nazivom "Spectre", a zauzvrat će Meksiko u filmu biti prikazan u dobrom svetlu, glavni zlikovac neće biti Meksikanac, a Bondovu će devojku glumiti meksička glumica Stephanie Sigman.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...