•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Pattinson se verio nakon šest meseci veze?

Britanski glumac Robert Pattinson verio se sa svojom devojkom, muzičarkom FKA twigs, s kojom je u vezi šest meseci. Srećnu vest par nije potvrdio, ali prijatelj muzičarke, reper T-Pain slučajno se 'izlanuo' u poslednjem intervjuu.

Vest je objavljena nakon što je reper T-Pain u intervjuu za časopis Vulture rekao kako svoju prijateljicu FKA twigs retko viđa jer je stalno na turneji i zato što se verila.

"Verena za je Pattyja. Ali ne znam da li je htela da iko to zna", 'izlanuo' se reper, koji je kasnije na Twitteru rekao da je to bila prvoaprilska šala.

Tabloidi su se prošlog meseca raspisali o tome kako je par razmenio prstenje, a People je navodno od izvora saznao da glumac ima u planu prosidbu i da već i žive zajedno.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...