•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vin Diesel o novom nastavku filma 'Paklene ulice'

Vin Diesel poprilično je uveren da će novi nastavak "Paklenih ulica", koji se u bioskopima očekuje početkom idućeg meseca, sledeće godine osvojiti Oscara.

"Ovo je najveći Universalov film u istoriji. Poprilično sam siguran da će osvojiti Oscar. Osim ako Akademija ne zezne, pa se ispostavi da nije relevantna po tom pitanju", rekao je Vin Diesel u intervjuu za Variety.

Inače, glumac je na filmu bio angažovan i kao jedan od producenata, a nastavak hita je ujedno i poslednji film Paula Walkera koji je poginuo 2013., a koji je bio Dieselov blizak prijatelj.

"Odrasli smo u ovom poslu zajedno, zajedno smo postali slavni i zajedno smo predstavili jedan od najvećih filmskih hitova. Bio je moj partner, i čudno je to, da... Glumim celi život, ali od svega što te nauče o glumi, nisu nas naučili kako istovremeno tugovati i pretvarati se da je ta osoba tu", rekao je prošle godine, kada je objavljen trailer za nove 'Paklene ulice', Vin Diesel za Huffington Post, a posebno se osvrnuo na saradnju sa Walkerom.

Inače, film se još producirao u trenutku Walkerove smrti pa su neke scene u kojima je on glumio dorađene pomoću računara, a u nekima su glumila i Walkerova braća.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila