•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Johnny Depp, Alice Cooper i Joe Perry osnovali supergrupu Hollywood Vampires

Američki rock muzičar Alice Cooper osnovao je s glumcem Johnnyjem Deppom i gitaristom Aerosmitha Joeom Perryjem supergrupu Hollywood Vampires, a prvi puta nastupiće na glavnoj pozornici festivala Rock in Rio u septembru.

To je zasada jedini nastup u rasporedu nove supergrupe, a na stranicama festivala Rock in Rio istaknuto je da su zajedno snimili i album. Na brazilskom festivalu nastupiće uz System of a Down, Queens of the Stone Age i ponovno okupljeni Faith No More.

Ime benda The Hollywood Vampires potiče od zloglasne ekipe cugera koju je Cooper osnovao s Johnom Lennonom, Harryjem Nilssonom, Keithom Moonom i Ringom Starrom u "Rainbow Bar and Grillu" u Los Angelesu u sedamdesetima.

Depp je više puta nastupao s Cooperom otkada su se upoznali na setu filma "Senke tame" (Dark Shadows) reditelja Tima Burtona - Depp je u filmu glumio vampira, a Cooper samoga sebe.

Depp je prvi put sa shock rokerom svirao gitaru na njegovom nastupu 2012. u Orpheumu u Los Angelesu. Tada su, kako je Cooper nedavno rekao za Rolling Stone, stvorili vezu koja je dovela do snimanja u studiju.

"Mnogo se viđamo. Postao mi je blizak prijatelj i saradnik. Mnogo smo snimali zajedno u poslednje vreme. Vrlo je talentovan i cool tip. Johnny je čovek koji ne mora raditi ništa, on radi stvari samo zato što želi. Ne radi se o njegovom egu", izjavio je Cooper za Rolling Stone.

Ocenio je da Depp ima osećaj za rock and roll stare škole i da ne preteruje u nastupu.

"Vrlo je izbirljiv i promišljen. Upadne i izbegava preterivanje, što bi većina muzičara trebala naučiti. Ne preteruje ni u nastupu, što me je u prvo vreme i iznenadilo. Srećan je što je na pozornici i uživa u muzici te se nikad ne stavlja u centar pažnje. Kod Johnnyja mi se posebno sviđa što radi muziku iz zabave i zato što je voli. Prvo je bio muzičar i zato mu je, mislim, to blisko srcu", dodao je Cooper.

Depp je pevao prateće vokale na Aerosmithovom 15. studijskom albumu "Music From Another Dimension" i otud potiče veza s Joeom Perryjem.

Još uvek nije poznato koji će drugi muzičari biti u bendu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila