•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Lawrence pristala da se skine, ali samo za Vanity Fair

Sa ogromnom zmijom na golim leđima, američka glumica Jennifer Lawrence pokazala je da nema ništa protiv provokativnih fotografija koje su pod njenom kontrolom.

Dvadesetčetverogodišnja miljenica Hollywooda skinula se za novi broj magazina Vanity Fair, a za njeno vruće izdanje odgovoran je francuski modni fotograf Patrick Demarchelier.

Fotografija je načinjena u domu iznad Los Angelesa, tačnije u naselju Hollywood Hills. Zmija koju Lawrence nosi na sebi zapravo je kolumbijska crvenorepa boa.

"Jennifer ima savršenu kombinaciju snage, seksualnosti, humora i odvažnosti da sve to iskoristi", rekla je stilistica Jessica Diehl.

Provokativno izdanje dolazi nekoliko meseci nakon što su škakljive fotografije iz privatne kolekcije glumice dospele u javnost.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu