•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Igra prestola se nastavlja!

Ako ste se pitali šta će se dogoditi sa megapopularnom serijom Igra prestolja nakon što scenaristi iscrpe sav materijal iz George R.R. Martinove knjige - imamo dobru vest. Autor nastavlja dalje da piše knjige po kojima je serija snimana, a u HBO-u ne misle stati sa snimanjem!

U HBO-u ne brinu zbog manjka vremena te najavljuju dalja snimanja svoje najuspešnije serije bez obzira da li će George R.R. Martin na vreme dovršiti novu knjigu.

Šef HBO Programminga Michael Lombardo je izjavio: "Nećemo snimati sami još barem jednu sezonu. Naravno da je George sastavni deo tima, tako da će se i iduće sezone svaki korak dogovarati s njim. Svakako, nakon sledeće godine moraćemo se dogovoriti kako dalje s Georgeom. U ovom trenu knjiga nije završena, ali mi smo u razgovorima s njim. Nismo zabrinuti zbog toga. "

Takođe je opovrgnuo glasine o snimanju filma kratko i jasno izjavivši: "Nema razgovora o filmu." Rekao je da će se serija snimati još najmanje dve godine što znači da ćemo gledati još barem tri sezone ove legendarne serije.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....