•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sean Penn zaprosio Charlize Theron?

Popularni holivudski glumački par Sean Penn i Charlize Theron je krajem novembra boravio u Parizu, a iako se o njihovoj veridbi već mnogo puta šuškalo, izgleda da su to ovog puta zaista i učinili.

Slavni Oskarovac očigledno je unapred dobro isplanirao romantični gest jer je glumicu odlučio da zaprosi upravo u najromantičnijem gradu sveta.

'Krajem novembra za vreme boravka u Parizu Sean je lepoj glumici predložio da svoj odnos podignu na viši nivo. Iako u celoj priči nema prstena, oni su doneli odluku', kaže neimenovani izvor za US Weekly.

Podsetimo, par se viđa od kraja 2013. godine, a Charlize ima jedno usvojeno dete, sina Jacksona.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...