•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li će one ikada biti tako dobre prijateljice kao što su to njihovi muževi

Angelina Jolie i Amal Alamuddin nikad neće biti dobre prijateljice!

Američki mediji pišu kako njihov odnos utiče i na prijateljstvo Georgea Clooneya i Brada Pitta, koji su navodno u poslednje vreme zahladnili odnose. To se videlo i na venčanju novopečenog para kada se, suprotno očekivanjima, na svečanosti Brad nije pojavio sa suprugom. Navodno je Angie bila ta koja je odbila da prisustvuju.

Poslednjih dana američki mediji pišu da je Angie ljubomorna na Amal, posebno na njeno obrazovanje i profesionalni uspeh. Ne sviđaju joj se ni neki politički stavovi atraktivne Amal, tj. ne sviđaju joj se njeni klijenti. Uz to, liberalnoj Angelini ne prihvatljivi su ni pomalo konzervativni životni stavovi gospođe Clooney.

Da li je reč o tihom ratu poznatih dama ili samo o zabavljanju publike, videćemo u narednom periodu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...