•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nolan o filmu Interstellar: Hoću da gledaocima pružim osećaj putovanja svemirom

Režiser Christopher Nolan ponovo pokušava pomeriti granice žanra naučne fantastike, ovog puta sa svojim filmom Interstellar koji je premijerno prikazan u nedelju.

Glumci i ostatak filmske ekipe okupili su se na crvenom tepihu teatra Chinese kako bi sa novinarima porazgovarali o delu i o tome kako Nolanova vizija pronalazi put do velikog platna.

"Nolan je jedan od najboljih ljudi za rešenje bilo kakvog problema. Deo načina na koji preskače prepreke je da ih primeti pre nego što postanu nepremostive. On možda i nema rešenje u datom trenutku, ali zahvaljujući dobroj volji ono se uvek pronađe", rekao je glavni glumac filma Matthew McConaughey dodavši da je Nolanov glavni adut to što uvek želi dodati nešto novo.

"Hteo sam da dovedem ljude u bioskopske sale i da im pružim osećaj putovanja kroz svemir", rekao je Nolan čiji film uskoro dolazi i u naše bioskope.

Pored McConaugheyja zapažene uloge igraju Anne Hathaway i Jessica Chastain.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu