•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad ne sme prevariti Angelinu zbog dece

Jedan od najmoćnijih holivudskih parova, Angelina Jolie Đoli i Brad Pitt, potpisali su predbračni ugovor kako bi osigurali svoj novac i odredili dodatna pravila ponašanja u braku.

Prema pisanju američkih medija, to je bila odluka njihovih advokata, a njihovo zajedničko bogatstvo iznosi oko 425 miliona dolara. U predbračnom ugovoru se, između ostalog, navodi da Angelina dobiva starateljstvo nad njihovom decom ukoliko je suprug prevari ili ostavi.

- U slučaju razvoda, oboje će zadržati sav novac koji su imali pre nego što su se venčali. Sve što zarade nakon venčanja ići će u fond za njihovu decu, a novac će se deliti na šest jednakih delova. Jedno od drugog neće tražiti alimentaciju, niti će pokušati uzeti partneru bilo koju sumu zarađenu tokom braka. Par je takođe već sad svojoj deci testamentom ostavio veći deo nekretnina i ušteđevinu koju imaju - pojasnio je izvor blizak paru.

Kao pravi humanitarci, Brad i Angelina ugovorom su odredili da će svakoj državi u kojoj su usvojili dete dati veliku sumu novca, a to su, za sada, Etiopija, Kambodža i Vijetnam. Osim toga, jedna od najlepših žena sveta odlučila je donirati velika sredstva za istraživanje raka.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...