•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Yaya DaCosta u biografskom filmu 'Bolden'

Model i glumica Yaya DaCosta pridružila se Ianu McShaneu, Nelsanu Ellisu i Garyju Carru u filmu Bolden, biografskoj priči o muzičaru Buddyju Boldenu, prenosi Variety.

Film prati kornertista iz New Orleansa Buddyja Boldena, jednu od ključnih osoba za razvoj dixielanda, jazz stila koji ujedinjuje elemente bluesa i ragtimea s tradicijom duvačkih orkestara.

Dan Pritzker je scenarista i redaitelj filma. Prvi deo snimanja završen je 2010. godine, a snimanje novih scena počinje 19. septembra.

DaCosta je nedavno dobila i glavnu ulogu dive Whitney Houston u filmu I Will Always Love You: The Whitney Houston Story koji će režirati Angela Bassett. Pojavila se i u All My Children, Ugly Betty i u House.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...