•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Volite li više Starkove ili Lannisterove? Stižu 'Game of Thrones' vina!

Baš kad smo pomislili da 'Game of Thrones' ludilo ne može biti veće, dogodi se upravo to - ono krene dalje.

Naime, popularna serija inspirisala je jednu marketinšku agenciju u Sydneyu da pokrene posao s vinima. Tako je nastalo 12 različitih, crnih i belih vina, nazvanih prema klanovima i plemenitim kućama iz serije. Greyjoy, Stark, Wilding, White Walker, Arryn pripadaju sorti Sauvignon blanc, a Tyrells Chardonnayu. Lannister i Baratheon su u klanu Pinot Noir, The Night's Watch i Targaryen Shirazu, a Dothraki Merlotu. Martells je cabernet sauvignon.

"Crna vina povezana su s kućama, čiji su likovi jaki i robusni, dok bela vina simbolizuju one tajanstvenije i lukavije likove. Ova vina napravljena su kako bi fanovi lakše ublažili šok i bol, kad njihovi omiljeni likovi stradaju", prenosi Cleo.

Sumnjamo li u prodaju ovih vina? Ne! Da li bismo li ih kupili? Svakako.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...