•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bogat bioskopski repertoar u Kupini!

U ČETVRTAK 24. JULA OČEKUJU NAS TRI PREMIJERE!
URNEBESNE KOMEDIJE SEKSI SNIMAK I MATORI ŽIGOLO, KAO I HRABRA VERZIJA PRIČE O NAJPOZNATIJEM AKCIONOM HEROJU SVIH VREMENA: HERKUL.


SEKSI SNIMAK
Kada su Džej (Džejson Sigel) i Eni (Kameron Dijaz) počeli da se zabavljaju, njihova ljubav bila je veoma, intenzivna. Posle 10 godina braka i dvoje dece, njihovom ljubavnom žaru bila je potrebna iskra podsticaja.
Kako bi ponovo probudili strast u svom skladnom odnosu, Eni je nešto smislila.
„Eni i Džej su par koji je već deset godina u braku. Imaju dvoje preslatke dece i sada se nalaze u onoj fazi veze, kada se ne trude mnogo da održe plamen koji ih je i spojio. Imaju veoma srećan i skladan brak, ali kao i većina parova, nemaju toliko vremena za seks
“, izjavila je glavna glumica filma, Kameron Dijaz. „Ovo je film o izazovima sa kojima se brak suočava i pokušajima da se ne živi u rutini“, objašnjava Dijaz. „To što su izgubili svoj seksi snimak ih može mnogo koštati. Ali ovom paru to će pomoći da još više ojačaju svoju vezu i podseti ih na razloge zašto su se zapravo zavoleli, venčali i zašto žele da žive kao tim“.

MATORI ŽIGOLO
Cvećar odlučuje da postane profesionalni Don Žuan kako bi zaradio dodatne pare i pomogao svom prijatelju, Mureju. Dok mu Murej bude izigravao njegovog „menadžera“, ovaj duo će se uskoro naći u procepu između ljubavi i novca.

HERKUL
I čovek i mit, Herkul (Dvejn Džonson) predvodi ekipu plaćenika koji treba da pomognu da se okonča krvavi građanski rat u Trakiji i da se pravi kralj vrati na svoj tron. Izmučena duša od rođenja, Herkul ima snagu boga ali oseća patnju ljudi. Nezamislivi zlikovci će testirati mitsku snagu Herkula u ovoj verziji priče koju potpisuje režiser Bret Ratner.


KOMPLETAN REPERTOAR KUPINA BIOSKOPA MOŽETE POGLEDATI OVDE.

10.30 Kako da dresirate zmaja 3D
12.15 Avioni 2: Hrabri vatrogasci 3D
13.45 Herkul
15.30 Avioni 2: Hrabri vatrogasci 3D
17.00 Grdana 3D
18.45 Herkul
20.30 Seksi snimak
22.00 Planeta majmuna: revolucija 3D

BANOVINA / 25.7. nema projekcija /
21.00 Matori zigolo
22.30 Herkul
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...