•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Twilight“ producenti planiraju „Slant Of Light“

Teško je da se uspeh „Twilight Sage“ može ponoviti, i svet se nada da do toga više nikada neće doći, da će svi otići na kolektivnu hipnozu kako bi se čitava saga zaboravila, tako da se, iskreno, nadamo da adaptacija Laure Whitcombove, i njenog romana „A Certain Slant of Light“, koju će producenti, pomenute sage, Marty Bowen i Wyck Godfrey, pokušati da prezentuju istodobnoj publici, neće doživeti uspeh prethodnog serijala.

Reditelja nemaju.

Radnja je, obratite pažnju: Mlada devojka, mrtva 130 godine, ne može da se kreće zbog osećaja krivice?! Onda se zaljubljuje u duha, koji je upućuje u čari opsedanja tela. Kako je ovo tinejdžerska knjižica, ta tela će biti mlada, privlačna, puna života, fitnes sposobna, a jedno od njih, o-oooh, biće iz smerne Hrišćanske porodice. Ima i ljubavnih scena. Uuuuuu!

Kako tinejdžeri širom Amerike ridaju i prolivaju suze, a samim tim izloženi su dehidraciji koja neminovno vodi u smrt, producenti će ih usrećiti, a i spasiti, i dati im isto slovo S sa novim junacima.

O-oooh!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....