•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo Lord Flashheart iz 'Crne guje'

Uzrok smrti Rika Mayalla još nije poznat, a njegov menadžment objavio je da je iznenada preminuo u ponedeljak.

Britanski komičar i glumac imao je 56 godina.

- Ne znamo šta se dogodilo. Možda je od srca, iako ne verujem da je imao infarkt, imao je snažno srce. Ne možemo znati dok ne utvrde uzrok smrti - rekla je Mayallova potresena supruga Barbara Robin koja ga je i pronašla mrtvog u njihovom domu u Londonu. Rik i Barbara bili su u braku od 1985. i imaju troje dece.

Karijeru je počeo 80-ih godina s prijateljem Adrianom Edmondsonom. Nakon što su zajedno glumili u seriji "The Young Ones", skupa su radili i na "Državniku novog kova" gde je Rik utelovio Alana B'Starda, što je bila i jedna od njegovih najpoznatijih uloga. Mayall je glumio i u seriji "Šljam". Uz Rowana Atkinsona u seriji "Crna guja" glumio je Lorda Flashhearta. Publika će ga pamtiti i po ulozi u filmu "Drop Dead Fred".

Slavni komičar 1998. godine pretrpio je teške povrede nakon pada s quada. Posle nesreće bio je u komi, ali je svejedno radio donedavno.

U autobiografiji iz 2005. godine pisao je o svojoj teškoj nesreći i povratku među žive.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...