•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Walter White nije mrtav?

Zvezda serije Breaking Bad, Bryan Cranston, zadirkivao je obožavatelje sugerišući da njegov lik iz serije, Walter White, ne može biti mrtav.

U intervjuu za CNN, na pitanje jesmo li definitivno poslednji put videli Whitea, Cranston je odgovorio: 'Hej, nikad nismo videli da se vreća s njegovim lešem zakopčava ili slično'.

Na pitanje voditelja 'Je li mrtav?' Cranston je kazao: 'Ne znam'. Odgovarajući na pitanje hoće li se lik ponovo negde pojaviti, odgovorio je: 'Nikad ne reci nikad'.

I Cranstonov glumački partner Aaron Paul objavio je pre nekoliko nedelja da mu je bilo teško pomiriti se s time da više ne igra lik Jessea Pinkmana. 'Trebalo mi je neko vreme. Bilo mi je teško reći zbogom Jesseu, volim ga'.

Kao što je već potvrđeno, Paula će glumiti u predstojećem spin-offu Breaking Bada - Better Call Saul – a uz njega će glumiti Bob Odenkirk kao advokat Saul Goodman, iz originalnog showa.

Better Call Saul će biti emitovan na Netflix-u u novembru 2014.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...