•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Oliver Stone će režirati film o Edwardu Snowdenu

Ugledni, Oscarom nagrađeni Oliver Stone, režiraće biografski film o Edwardu Snowdenu. Reč je o adaptaciji knjige The Snowden Files autora Lukea Hardinga.

Triler će pratiti američkog spijuna koji je javnosti razotkrio da su Sjedinjene Države masovno prisluškivale u svetu te bivšeg kolumnista Guardiana, Glenna Greenwalda, koji je učestvovao u objavi otkrića o sistemu američkog špijuniranja putem interneta.

Moritz Borman produciraće film.

Stone je osim velikog filmskog opusa koji uključuje naslove poput Vod smrti, Wall Street, Nixon, Rođen 4. jula, JFK, Aleksandar Veliki i druga ostvarenja, snimio i dokumentarne filmove - o Fidelu Castru i Hugu Chavezu.

Prošle godine Stone je bio gost Subversive Festivala koji je ponudio prostor za ozbiljno političko promišljanje društva i aktivističke iskorake s ciljem lokalne, ali i globalne promene odnosa moći.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila