•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

DiCaprio se provodio sa Katie Cleary

S manekenkom Toni Garrn u vezi je godinu dana, ali Leonarda DiCaprija to nije omelo u druženju s udatim modelom, Katie Cleary, u noćnom klubu u Cannesu.

Holivudski glumac, kao i brojne druge zvezde, stigao je na filmski festival, a slobodne trenutke odlučio je provesti, onako kako samo on to zna, tulumareći. Snimili su ga u razgovoru s Katie kojoj je šaptao nešto na uho, dok ga je manekenka, koja se još 2003. godine proslavila učestvovanjem u showu 'America's Next Top Model', pažljivo slušala.

Leo je izgledao ležerno kao i obično, a nosio je i kapu, koja je njegov neizostavni modni dodatak zadnjih nekoliko meseci. U gotovo istom outfitu i okružen devojkama tulumario je i prošle godine. S devojkom Toni navodno je nedavno započeo i zajednički život.

Katie Cleary kroz godine je imala manje uloge u filmovima 'Iron Man 2' i 'Entourage', a pojavila se i u brojnim reklamama. Za preduzetnika 2010. Andrewa Sterna venčala se 2010. godine.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....