•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Will Smith u novom sf filmu?

Will Smith se nalazi u pregovorima sa Legendary Pictures i Universal Pictures studijima za ulogu u njihovom novom zajedničkom projektu - Brilliance, prenosi The Wrap.

Naučno-fantastični triler smešten je u svet gde se neki ljudi, koje nazivaju 'briljantima', rađaju sa pojačanim kognitivnim sposobnostima. Priča prati federalnog agenta koji ima specijalnu sposobnost zbog koje je izuzetno uspešan u hvatanju terorista.

Pretpostavlja se da bi se Smith trebao naći upravo u ulozi federalnog agenta ali tu informaciju za sada niko nije potvrdio tako da ostaje samo pretpostavka. Trenutno je celi projekt tek u povojima tako da nema previše detalja.

Scenarijo potpisuje David Koepp, a baziran je na istoimenom romanu Marcusa Sakeya. Roman je objavljen prošle godine kao prvi deo trilogije čiji se nastavak očekuje već krajem ove godine. Redatelj filma će biti Julius Onah.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu