•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Capitain America' najgledaniji film u američkim bioskopima

Akcioni film 'Captain America - ratnik zime' drugu nedelju zaredom našao se na vrhu severnoameričke liste najgledanijih filmova, podaci su to koje je objavio Exhibitor Relations.

Ostvarenje u stilu političkih trilera 70-ih zaradilo je tokom vikenda 41,4 miliona dolara, a od početka prikazivanja prošle nedelje čak 159 miliona dolara. Na drugom mjestu deset najgledanijih filmova je animirani film Rio 2, drugi deo pustolovina nestašnih ptica u Brazilu. Film je zaradio 39 miliona dolara.

Sledi Oculus, film strave o ženi koja pokušava dokazati da njen brat nije počinio ubistvo za koje ga optužuju, pokazujući da je reč o natprirodnom fenomenu. Horor je zaradio 12 miliona dolara, ostavljajući iza sebe novi projekt Ivana Reitmana Dan odluke sa Kevinom Costnerom, a koji je prihodovao 9,75 miliona dolara.

Među prvih deset najgledanijih filomva amerčkog box-officea je i saga za adolescente Različita sa 7,5 miliona dolara, potom Noa, dugometražni film s biblijskom temom Darrena Aronofskog koji je zaradio 7,45 miliona i Disneyevi Muppeti u begu, drugi film o slavnim marionetama, s 2,2 miliona dolara zarade.

Na početku liste prvih deset je film Avanture gospodina Peabodyja i Shermana sa 1,8 miliona dolara zarade.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...