•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Key Man (2011)

U Novoj Engleskoj 1975. godine Bobby Scheinman radi kao prodavač osiguranja, ali u tome nije baš uspešan. Preti mu otkaz, a supruga mu čezne za boljim životom, pa Bobby smišlja način kako preko noći ostvariti "američki san". Kada upozna Irvinga i Vincenta, dvojicu naoko bogatih poslovnih ljudi, pomisli kako mu se želja ostvaruje.

Vincenta zanima polisa osiguranja kojom bi osigurao svoj posao u slučaju da on ili njegov partner Charles umru. Vincent želi navedenu polisu kao garanciju za kredit kojim će kupiti klub "Boston Red Sox". Ali polisa ima jednu manu – oba partnera trebaju potpisati ugovor, a Vincent to želi izbeći. Opijen Vincentovim glamuroznim životom, Bobby predloži da se sastavi lažna polisu. Ali kad Bobby otkrije da je Irving opasni kriminalac, a da su Vincent i Charles bivši ljubavnici, shvati kako Vincent namerava ubiti Charlesa i prisvojiti novac od osiguranja.

U strahu za svoju porodice, Bobby očajnički pokuša da nadmudri zlikovce, ali samo još više pogorša celu situaciju.

Žanr:krimi, drama, triler
Godina:2011
Reziser:Peter Himmelstein
Scenario:Peter Himmelstein
Uloge:Hugo Weaving, Brian Cox, Jack Davenport
Studio:Occupant Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...