•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kluni i Dikaprio godinama u sukobu

Holivudski glumci Džordž Kluni i Leonardo Dikaprio su u ratu, pišu američki mediji.

Izvori bliski paru otkrili su da među njima već neko vreme vlada rivalstvo, a navodno je Kluni besan zbog toga što njegov aktuelni film "The Monuments Men" nije dobro prošao kod kritike, dok je Dikaprio favorit za Oskara za ulogu u "The Wolf of Wall Street".

"Džordž misli da je Leo arogantni gad koji ga uvek ogovara iza leđa i okružen gomilom uvlakača. Njihov sukob traje već godinama, ali se rasplamsao sada kada je Leo na putu da Džordžu preuzme titulu kralja Holivuda", ispričao je izvor blizak Kluniju.

Odnosi između glumaca su se pogoršali od trenutka kada je Dikaprio odustao od učestvovanja u drami "The Ides of March" 2011, koju je 52-godišnji Kluni režirao, producirao, napisao i u kojoj je igrao.

"Nikako se nisu slagali. Leo je sa distance posmatrao situaciju kao izvrđni producent, dok je Rajan Gosling preuzeo njegovu ulogu", kazao je izvor.

Da nisu u dobrim odnosima postalo je jasno kada je Kluni prozvao Dikaprija nedavno u jednom intervjuu, kada je kazao da je njegov suparnik okružen "gomilom uvlakača" te da nema nekog ko će mu iskreno reći “kako stoje stvari”.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu