•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert De Niro posvetio film svom gay ocu

Oskarovac Robert De Niro, snimio je dokumentarac koji je posvetio svom ocu, a koji je ostavio njegovu majku i njega kada je glumac još bio dete.

"Imao sam tri godine kada su se moji roditelji razveli. Moj otac nije želeo da živi u laži, pa je priznao majci da voli muškarce", kazao je De Niro u svom filmu.

Ovaj dokumentarac je prikazan na Sundance filmskom festivalu, nakon što je glumac Äekao više od 30 godina kako bi otkrio porodiÄnu tajnu.

"Danas je jako teško biti gay. Zamislite samo kako je njemu bilo teško da se nosi sa tim teretom, kada je to bila tabu tema", izjavio je Robert na crvenom tepihu.

On je dodao i da je film snimio zbog dece, kako bi mogli da upoznaju svog dedu i da budu ponosni na njega.

De Nirov otac je preminuo 1993. godine od raka pluća, a glumac je u više navrata isticao da mu je oprostio što ih je napustio.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...