•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pravi dolari u reklamnom izlogu

Povodom premijere najnovijeg filma 'Vuk sa Wall Streeta' Martina Scorsesea u Australiji, kompanija JCDecaux došla je na ideju da napravi reklamne panoe ispunjene pravim pravcatim novčanicama od 100 dolara.

Panoi postavljeni na autobuskim stajalištima u Sydneyju, Brisbaneu i Melbournu automatski privlače pažnju prolaznika: u staklenom izlogu oko postera Leonarda DiCaprija "lete" novčanice za koje se odmah vidi da nisu falsifikati.

Svaki od ovih izloga ispunjen je sa po 100 novčanica od 100 australijskih dolara, što je ukupno 10.000 dolara (6.500 eura) po reklamnom panou.

Onima koji već pomišljaju kako će diskretno razbiti staklo i ukrasti novac, kompanika "JCDecaux" poručuje da u blizini svakog panoa dežura telohranitelj, čiji je zadatak da spreči svaki akt vandalizma.

Instalacija se naime štiti radnim danima od 7 do 19, a vikendom od 10 do 17 časova.

Noću se, međutim, novac jednostavno prebacuje na bezbedno mesto.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila