•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Elf (2003)

Jedne Badnje večeri pre mnogo godina, jedna beba se uvukla u torbu Deda Mraza punu poklona i igračaka, a da on to uopšte nije ni primetio. Odgajan kao vilenjak, Buddy na kraju ipak odrasta u čoveka tri puta većeg i od najvećeg vilenjaka i uviđa kako se nikada neće uklopiti u život na Severnom polu. Ove godine Buddy odlučuje da pronađe svoje pravo mesto u svetu, tačnije - New Yorku. On uspe da pronađe svog pravog oca, Waltera, koji se nalazi na listi zločestih Deda Mraza, i desetogodišnjeg brata koji uopšte ne veruje u deku sa poklonima i vilenjake!

Buddy shvata kako je njegov zadatak spasiti Božić za svoju porodicu, New York i celi svet. Šta su praznici bez barem jedne prave porodične komedije, smeštene u odgovarajuće doba godine, i grad New York, koji je u našoj kolektivnoj svesti dobrim delom prisutan i kao jedan od najbožićnijih gradova na svetu.

Bajkovita komedija sa elementima fantastike, "Vilenjak" cenjenog reditelja Jona Favreaua upravo je takav film, topla priča o svemu šta možemo i moramo biti, čak i ako nas niko drugi u tome ne podržava. Will Ferrell je danas bez ikakve sumnje jedan od najboljih i najpopularnijih komičara na svetu, a ovim je naslovom pokazao kako vrhunske role odrađuje i bez pomoći svojih kolega iz tzv. brat-packa.

Žanr:komedija, porodični, fantazija
Godina:2003
Reziser:Jon Favreau
Scenario:David Berenbaum
Uloge:Will Ferrell, James Caan, Bob Newhart
Uzrast:PG
Award:dve nagrade i 7 nominacija
Box office:173.3M USD
Studio:New Line Cinema, Guy Walks into a Bar Productions, Gold/Miller Productions
Zemlja:United States
Website:www.facebook.com/buddytheelf
Jezik:Engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...