•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blue Streak (1999)

Miles Logan je kradljivac dragulja i jedino šta želi je kraljevski život i odmor u Meksiku. Ali on jedva preživi kada njegov plan o pljački dijamanta vrednog 20 miliona dolara pođe po zlu. Nakon što ga prevari pohlepni član bande, Miles beži u obližnju zgradu koja je u izgradnji ne znajući da je reč o novoj policijskoj stanici i tako sakrije dijamant pre nego što ga policija uhvati. Dobija kaznu u trajanju od dve godine.

Nakon što izađe sa odsluženja kazne, predstavlja se kao detektiv Malone i pretražuje zgradu u nadi da će naći svoj dragulj. Ali kada uhvati begunca, njegov nadređeni mu dodeli partnera, početnika Carlsona. Stvari se dodatno zakomplikuju kada mu se javi bivši partner Tulley koji je otkrio šta Logan traži i želi svoj deo kolača.

Komedija Lesa Mayfielda "Blue Streak" ima samo jednog pravog glavnog glumca i to je Martin Lawrence. Za one kojima se sviđa "Policajac sa Beverly Hillsa" sa Eddiem Murphyem verujemo da će im se dopasti i ovaj film.

Žanr:akcija, komedija, krimi
Godina:1999
Reziser:Les Mayfield
Scenario:Michael Berry, John Blumenthal
Uloge:Martin Lawrence, Luke Wilson, Peter Greene
Uzrast:PG-13
Box office:68.2M USD
Studio:Columbia Pictures, IndieProd Company Productions, Blue Streak Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...