•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Boldrik postao vitez

Tony Robinson, glumac koji je u popularnoj humorističkoj seriji "Crna Guja" igrao lik Baldricka, proglašen je vitezom u znak priznanja za njegovu javnu i političku službu.

"Potpuno sam zabrljao! Zaboravio sam da se na početku ceremonije treba nakloniti, stajao sam tamo i samo gledao u Njegovo Veličanstvo i on je gledao mene... Onda sam se setio i kleknuo", rekao je novinarima Sir Tony Robinson nakon svečanosti u Buchinghamskoj palati tokom koje ga je princ William proglasio vitezom.

Princ William mu je otkrio da je obožavatelj kultne serije i upitao ga hoće li biti nastavka. "Ja sam ga pitao da li bi on bio spreman da nastupi u jednoj od epizoda, a on je kao iz topa rekao - da", izjavio je novoproglašeni vitez.

Robinson je poznat po emisijama o arheologiji (Time Team), a napisao je i nekoliko knjiga za decu u kojima ih podstiče da proučavaju istoriju.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...