•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Van Dammova akrobacija je bila stvarna, ali ne tako opasna

Reklama za Volvo u kojoj je slavni Jean-Claude Van Damme napravio špagu između dva kamiona u pokretu brzo se proširila na internetu i svi su pričali o tome, a mnogi su se pitali da li je to bilo stvarno. Jeste, kažu u ovoj kompaniji, ali ni izbliza ne tako opasno kao što izgleda.

Anders Vilhelmsson, menadžer za odnose s javnošću Volva, kaže da je ono što su gledaoci videli bilo stvarno i da je snimljeno samo u jednom kadru.

"To je svakako bio hrabar potez, a mi smo imali potpunu kontrolu nad situacijom. Svaka moguća opasnost je bila potpuno isključena", kaže Vilhelmsson za The Wall Street Journal. Kako je to izvedeno? Van Damme je bio čvrsto vezan konopcima koji se ne mogu videti na snimku, tako da nije postojala nikakva opasnost da se povredi.

Video je objavljen na YouTubeu 13. novembra i već ima više od 14 miliona pregleda.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila