•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac iz 'Zelene milje' rastaje se od 35 godina mlađe supruge

Nakon što su Doug Hutchinson i Courtney Stodden objavili da se razvode nakon dve ipo godine braka, već su potpisali papire o razvodu. Uprkos tome planiraju još neko vreme živeti u istoj kući. Par je u subotu u društvu svojih advokata službeno okončao brak sklopljen 2011. godine kada je starleta imala svega 16 godina. Courtney navodi da su za prekid krivi razlika u godinama i činjenica da su Douga svi napustili zbog braka sa njom.

Glumcu je navodno Courtney bila sve što je imao. “Nisam mogla zanemariti svoje želje da budem nezavisna i slobodna. Kada smo se venčali, on je izgubio celu porodicu. Menadžeri su ga napustili, izgubio je prijatelje, a ja sam postala ceo njegov svet. Osjećala sam veliku težinu na svojim leđima” – rekla je plavokosa Courtney za E! News.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...