•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

George Clooney prvi put "bez dlake na jeziku" govorio o svojim kolegama

Atraktivni George Clooney, koji je od televizijske zvezde postao jedan od vodećih ljudi Hollywooda, dao je intervju za magazin Esquire, za koji su mnogi rekli da je najiskreniji do sada.

Clooney je hvalio, ali i kudio svoje kolege. Govoreći o svađi sa Russellom Croweom, George je kazao da mu je glavni glumac Gladijatora poslao knjigu poezije kako bi mu se izvinio.

"Istina je da mi je poslao knjigu kao znak izvinjenja zbog toga što je pljuvao po meni", rekao je Clooney. Crowe je komentarisao kako je Clooney rasprodat. Isto je rekao i za Harrisona Forda i Roberta de Nira. Ali, znajući da će možda sresti Clooneyja na dodeli nagrada u skorijoj budućnosti Crowe se pokušao izviniti.

"Mislim da je rekao 'Nisu me dobro shvatili', a ja sam mu rekao kao 'Da, da, šta god'", rekao je Clooney, koji je progovorio i o Leonardu DiCapriju, za kojeg smatra da se ne nalazi uvek u pravom društvu. Nekoliko puta je igrao košarku s Leom, ali njihova zabava često bi bila narušena pričom i pretnjama Leonardovih prijatelja.

"Nesrazmer između igre i priče učinio je da razmislim o tome koliko je značajno imati u životu nekoga ko će vam reći šta je šta. Nisam siguran da Leo ima nekog takvog", kazao je.

Za svog prijatelja Brada Pitta imao je samo reči hvale. Pohvalio ga je što je uspeo do kraja izneti film "World War Z", iako su neke scene morale biti snimljene ponovo nakon montaže. Dvojac se sreo u Londonu i popio velike količine votke kada je Brad kazao kako će ga ponovno snimanje "ubiti".

George je pohvalio i to što Brad poput Billa Murrayja nije aktivan na Twitteru, kazavši kako ih to čini manje dostupnim i misterioznim, te je istakao Ashtona Kutchera kao loš primer korišćenja ove društvene mreže.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...