•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sprema se nastavak filma "Iron Sky" a i serija

Da li se sećate prošlogodišnjeg filma 'Iron Sky'? Za one koji ne znaju o čemu se radi, ukratko, nacisti su nakon drugog svetskog rata pobegli na tamnu stranu Meseca i nakon mnogo godina se spremaju na novo osvajanje sveta. Zvuči zanimljivo? Ako niste gledali, možda je sada prilika da pogledate taj film pre izlaska nastavka.

Empire Online je popričao sa finskim rediteljem Timom Vuorensolom o nastavku. Na pitanje šta možemo očekivati u nastavku Vuorensola je kroz smeh rekao: "Adolf Hitler jaše na dinosaurusu u središte Zemlje. To je slika koja se ureže u pamćenje." Ali uozbiljio se pa je ipak rekao: "Nastavak će biti impresivniji. Radnja počinje u vremenu pre tri miliona godina. Zapravo prati vrlo poznatu teoriju zavere o šupljoj zemlji, koja je povezana sa nacističkom NLO teorijom i teorijom o nacistima koji su sleteli na Mesec. Priča je vrlo opširna i duga ali ima poprilično zanimljive i ima smešne detalje."

Tim koji stoji iza prošlogodišnjeg filma pokreće Iron Sky Universe tako da bi Iron Sky trebao postati franšiza, uz dva filmska nastavka u pripremi, televizijskom serijom i video igrama. Serija bi trebala biti spin off koji se odvija tokom trke u svemir i godinama tokom Hladnog rata, kasnih 60-ih i početkom 70-ih godina prošlog veka, sa nacistima koji se skrivaju na Mesecu i mešaju u nestabilnu svetsku politiku.

Prvi nastavak, The Coming Race trenutno je u pripremi, a glavni likovi iz prvog dela Udo Kier i Julia Dietze trebali bi se vratiti u svoje uloge. Početak snimanja očekuje se tokom 2015. godine, a premijera se očekuje 2016. godine.


Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...