•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sprema se nastavak filma Pročišćenje (The Purge)

James DeMonaco vraća se kao reditelj i scenarist za nastavak svog vrlo uspešnog filma Pročišćenje (The Purge), pod okriljem Universala i Blumhousa. James Blum će biti producent dok će mu u produkciji pomoći i studio Platinum Dunes Michaela Baya i Sebastien Lemercier.

U filmu Pročišćenje u glavnim ulogama su bili Ethan Hawke i Lena Headley kao muž i žena uvučeni u ludilo noći pune bezakonja. Ovaj triler sa budžetom od 3 miliona dolara je uspeo doći do ukupno 87 miliona dolara svetske zarade sa fantastičnim otvaranjem od 34 miliona, koga se ne bi postideli ni blockbuster naslovi, za prvi vikend prikazivanja i ne čudi da je nastavak odmah dobio zeleno svetlo.

Još se ne znaju detalji vezani za nastavak ali s obzirom da su producenti tražili pomoć oko finansiranja od California Film and Television Tax Credit programa, a jedan od uslova za sufinansiranje je i da sa produkcijom počnu do kraja ove godine vrlo verovatno je da ćemo uskoro saznati još detalja.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...