•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac Majkl Vederli i Bojana Janković dobili sina

Američki glumac Majkl Vederli, zvezda serije NCIS, objavio je na svom Tviter nalogu da su on i njegova supruga srpskog porekla Bojana Janković, postali roditelji dečaka Lijama.

Dečak rođen u utorak je drugo dete Vederlija i Bojane Janković, lekara interne medicine, koji su se venčali u septembru 2009. godine. Oni su roditelji i 18-omesečne Olivije, preneli su američki mediji.

Pre Lijamovog rođenja, glumac je komentarišući proces biranja imena za dete rekao: "Razgovaramo o velikom broju imena. Neka od njih su veoma neobična. Razmatramo neka srpska, kao i irska imena. Ona je srpskog, a ja irskog porekla."

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu