•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Arsène Lupin (2004)

U Normandiji, godine 1894., mladi i odvažni čovek odlučuje da postane kradljivac dragulja. Njegove avanture će proslaviti ime - Arsen Lupin. Film Jeana-Paula Salomea je zasnovan na romanu Mauricea Leblanca i bavi se ranim godinama Arsena Lupena, romantičnom vremenu na prelomu vekova. Ako postoji francuski literarni junak, omiljen na svim stranama sveta, to je upravo Lupen. Njegov glamurozni život, osvajanja i avanture čine preteču 007. Salomeova moderna adaptacija je izuzetno atraktivna i počinje detinjstvom Lupena, aristokrate, lopova i kolekcionara.

Patološki šarmer, kameleonske prirode, je poznat po svojoj veštini prerušavanja. Arsen Lupen je ultimativni nevaljali junak, džentlmen - lopov, i jedan od poslednjih velikih avanturista. Glumačku ekipu filma dne mladi i talentovani Romain Duris, Kristin Scott Tomas i Eva Green, koji su se odlično uklopili u priču punu uzbudljivih preokreta mračnih tajni i zagonetki. Režiser Salome je uspeo da dočara i oživi atmosferu jednog vremena koje se bližilo svom kraju, ali i da kreira misteriju koja čini film napetim.

Žanr:akcija, avantura, krimi
Godina:2004
Reziser:Jean-Paul Salomé
Scenario:Jean-Paul Salomé, Laurent Vachaud
Uloge:Romain Duris, Kristin Scott Thomas, Pascal Greggory
Award:Dve nominacije
Studio:Hugo Films, TF1 Films Production, M6 Films
Zemlja:France
Website:www.club-internet.fr/arsenelupin
Jezik:Francuski
Trajanje:125 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...