•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Method (2004)

Rebecca Fairbanks je zvezda koja svim silama želi da dokaže svoj glumački kvalitet. Kada dobije ponudu da tumači ulogu serijskog ubice, ona uviđa da je upravo to prilika koju je priželjkivala.

Njen bivši ljubavnik takođe dobija ulogu u filmu, što ponovo dovodi do rasplamsavanja njihove veze. Rebecca se svakim danom sve više poistovećuje sa ulogom, a iznenada počinju da se dešavaju ubistva... Da li Rebeccu opseda sadistički duh... ili je prelepa glavna dama, u svojim očajničkim pokušajima da oživi hladnokrvnog ubicu, postala žrtva vlastitih unutrašnjih demona?

Ovaj film je zanimljiv i po tome što je zanosna Elizabeth Hurley pokazala da ume i da glumi.

Žanr:triler
Godina:2004
Reziser:Duncan Roy
Scenario:Katie L. Fetting, Duncan Roy
Uloge:Elizabeth Hurley, Jeremy Sisto, Oliver Tobias
Uzrast:R
Studio:Andrew Stevens Entertainment, Method Company
Zemlja:UK
Jezik:Engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...