•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Članovi posade optužili da "Kapetan Phillips" iskrivljuje istinu!

Kao glavna tema novog hit filma Kapetan Philips, sa Tom Hanks-om u glavnoj ulozi je kao stvorena za Hollywood: prosečan Američki građanin, porodični čovek koji biva otet i reskira svoj život zbog drugih, tj. članova posade. Ali tu nastaje jedan probrem, jer prema rečima pravih članova posade, ništa od toga nije istina.

"Phillips nije bio nikakav veliki vođa kao u filmu", izjavio je NY post jedan od članova posade koji je želeo ostati anoniman. "Niko nikada nije hteo svojevoljno ploviti sa njim zbog grozne naravi i lošeg vođstva."

"Posada je molila kapetana da ne ide blizu somalijske obale, a on nije hteo da ga zastrašuju neki gusari", rekla je advokatica Waters koja je podnela zahtev za 50 miliona dolara odštete u ime 11 članova posade, a kao glavni odgovorni u tužbi navodi se upravo Phillips.

"Phillips je bio jako arogantan. Upozoreni smo da ne idemo blizu te obale, da gasimo svetla, a on ništa od toga nije hteo poslušati. Sad govori da nije imao pojma o tome. A na samom početku filma vidimo Hanksa kako je oprezan i sledi sve sigurnosne protokole", ogorčeno je pričao anonimni član posade.

"Imali smo 2 napada u samo 18 sati, a ne jedan kako ćete videti u filmu. Zbog Phillipsove arogancije i negiranja stvarnosti ne znam koga smo se više bojali, njega ili gusara. Kad smo videli da nam nema spasa, većina se sakrila, dok je Phillips sa još tri člana posade bio držan na nišanu gusara. Brod NIKAD nije bio otet. Najveći i jedini heroj je jedan od inženjera Mike Perry koji se nakratko pojavljuje u filmu: on nas je zaključao na sigurno, onemogućio sisteme i napao glavnog gusara."

"Nismo svi sudelovali na filmu, a oni koji jesu dobili su 5000 dolara za 'prava na život'. Rekli su nam da će malo promeniti neke stvari. Ovo nismo očekivali", kaže anonimac i završava: "Pogledao sam film u petak. Dobar je. Zabavan. Ali nema veze sa istinom."

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...