•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Modna revija inspirisana horor filmom „V/H/S/2“ na 23. „Fashion selection-u“

Talentovana kreatorka Marina Milovanović Rehab predstaviće 17. oktobra u 19:30 časova u „Kasina“ baru na 23. „Fashion selection-u“kolekciju inspirisanu video kasetama.

Ovaj događaj se odigrava kao deo promocije inovativnog horora „V/H/S/2“, drugog dela već antologijskog horor serijala. Film će premijerno biti prikazan 17. oktobra u 21:00h u Domu sindikata.

Gruba, sirova, ali ipak stilski skladna i smela kombinacija video traka i odevnih predmeta, uz poseban audio-vizualni performans, dočaraće deo atmosfere i posetioce polako uvesti u drugi nastavak popularnog horor filma. Rehab kreacije Marine Milovanović, beogradske modne kreatorke, nosiće modeli vodeće profesionalne modne agencije „Select“.

„V/H/S/2“ je nastavak uspešnog filma „V/H/S” iz 2012. godine. Na filmu, koji čine kratki segmenti na bazi „pronađenih snimaka”, između ostalih, radili su i autori filma „Projekat veštice iz Blera”, Greg Hejl i Eduardo Sančez.

U potrazi za nestalim studentom, dvojica detektiva provaljuju u napuštenu kuću, gde nalaze kolekciju VHS kaseta. Gledajući sadržaj svake kasete, oni shvataju da iza nestanka ovog mladića stoje zastrašujuće okolnosti – paranormalne pojave, zombiji, zli vanzemaljci i apokaliptična vizija pakla na zemlji. Zaslepljeni neočekivanim slikama, dvojica detektiva ubrzo i sami postaju plen neopisivog prokletstva koje nosi kuća.

V/H/S/ 2 će se u bioskopima naći od 17. oktobra

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...