•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

25 glumaca pre nego su postali svetski slavne face

Malo koji glumac se voli prisećati svojih početaka, kada je pristajao na svaku ponuđenu ulogu, što nije uvek bila najbolja ideja.

Ako ne zbog loših uloga i još neispoliranih glumačkih veština, onda zbog imidža i izgleda koji su negovali.

Nama je uvek zabavno videti kako su nekad izgledale danas slavne face, dobro se nasmejati na njihov račun i podsetiti se da su i oni samo ljudi.

Kako prenosi Hot, Angelina Jolie, Jim Carrey, Keanu Reeves, Natalie Portman, Sean Connery, Sarah Jessica Parker, Daniel Craig i Nicole Kidman samo su neka poznata glumačka imena koja su se našla u ovom trominutnom videu, u kojem su prikazani isečci iz filmova koje su snimili na početku karijere.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu