•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ove nedelje tri premijere u bioskopu Kupina!

U četvrtak 15.8. očekuju nas premijere filmova:

Persi Džekson – more čudovišta
predstavlja nastavak avantura mladog poluboga, Posejdonovog sina, na epskom putovanju ostvarenja njegove sudbine. Svet bogova sada je na rubu propasti. Persi u društvu prijatelja kreće na put u More čudovišta kako bi pronašao mitsko Zlatno runo i spasio svet. Prolazeći kroz vode Mora čudovišta, kojih nema ni na jednoj mapi (ljudima poznatim kao Bermudski trougao), oni se bore sa zastrašujućim bićima, zombijima i vrhunskim zlom!

Mi smo Milerovi
On je iskusan krijumčar droge, koji stvara „lažnu porodicu“, kao pokriće za šverc velike isporuke marihuane u SAD iz Meksika. Taj plan uključuje i angažovanje cinične striptizete, u ulozi njegove žene, tinejdžerke-beskućnice i uvrnutog komšijskog deteta, kao njihovu decu.

Turbo 3D
Super brza 3D komedija o običnom pužu koji se usudio da sanja velike i brze snove! Nakon neobične nesreće, Turbo dobija moć da bude super brz i njegovi snovi dobijaju novu dimenziju, dok se Turbo upušta u neverovatnu avanturu kako bi postigao naizgled nemoguće – da se trka protiv slavnog trkača Gi Ganjea. Uz pomoć svoje vešte ekipe puževa iz kraja, ovaj junak bez mnogo šansi staviće svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki, i nijedan sanjar premali.

Pored ovih filmova na repertoaru su Štrumpfovi 2 3D - U novom akciono animiranom filmu, zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Nevaljalci.

PREGLED REPERTOARA KUPINA BIOSKOPA OD 15.8. DO 21.8. :

radnim danom
16.15 Turbo 3D sinhronizovan (96 min) PRMIJERA
18.00 Štrumpfovi 3D sinhronizovan (104 min)
20.00 Persi Džekson - more čudovišta (106 min) PRMIJERA
22.00 Mi smo Milerovi (110 min) PRMIJERA

vikendom
11.00 Turbo 3D sinhronizovan (96 min) PRMIJERA
12.45 Štrumpfovi 3D sinhronizovan (104 min)
16.15 Turbo 3D sinhronizovan (96 min)PRMIJERA
18.00 Štrumpfovi 3D sinhronizovan (104 min)
20.00 Persi Džekson - more čudovišta (106 min) PRMIJERA
22.00 Mi smo Milerovi (110 min) PRMIJERA

REZERVACIJE: 018 520 434
SVA DECA DO 12 GODINA, KAO I DO SADA, IMAJU GRATIS KOKICE!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu