•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ashton Kutcher opsesivno je ljubomoran

Holivudska zvezda koja u novoj ulozi glumi Stevea Jobsa pati od bolesne ljubomore pa je gotovo zabranio svojoj verenici Mili Kunis da izlazi na kafu sa kolegom.

“Bolestan je od besa jer se Mila Kunis u zadnje vreme intenzivnije druži sa kolegom Channingom Tatumom”, otkrio je bliski prijatelj para i tvrdi da mu je glumica zapretila da će ga ostaviti ako joj nastavi praviti scene zbog prijatelja.

Ashton i Mila se zabavljaju već više od godinu dana.

Navodno će Ashton isplatiti 50-godišnjoj bivšoj supruzi Demi Moore 20.89 miliona eura u brakorazvodnoj nagodbi, samo kako bi ubrzao venÄanje sa Milom.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...