•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ćerka Piercea Brosnana umrla od raka jajnika

Glumac Pierce Brosnan skrhan je zbog smrti 42-godišnje ćerke Charlotte koja je preminula nakon duge borbe sa rakom jajnika, piše Daily Mail. Charlotte je iza sebe ostavila dvoje dece, a od iste je bolesti pre 22 godine umrla i njena majka.

Njen otac, 60-godišnji Pierce u vreme smrti svoje ćerke bio je na snimanju filma November Man u istočnoj Evropi.

“28. juna moja draga ćerka Charlotte Emily podlegla je raku jajnika. U zadnjim trenucima bila je okružena suprugom Alexom, decom Isabellom i Lucasom i braćom Christopherom i Seanom. Charlotte se protiv raka borila hrabro, ponosno i dostojanstveno. Užasno nam je teško zbog gubitka naše predivne devojke. Molimo se za nju i nadamo se da će se uskoro pojaviti lek za ovu groznu bolest. Zahvalni smo svima koji su nam izrazili saučešće” – rekao je sinoć irski glumac.

Brosnan je Charlotte usvojio 1986. godine kada je njen biološki otac Dermot Harris preminuo, a ona je imala devet godina kada se njena majka udala za poznatog glumca.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...